You are here: Почетна За нас

Топ Коментари

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • FB Коментари

  • @ Email

За нас

Фирмата своите први чекори ги направи во 1990 година во Велес.Резултат на ова каде што сега се наоѓа е долгогодишна работа на изработка на венчаници и свечени модели, како во земјата така и надвор од неа .Тоа посебно се гледа кај изработката на венчаници по порачка , каде што доаѓа до израз креативноста и умешноста на нашата фирма каде што и се познава долгогодишното искуство . Моделите изработени во нашите кроеви се прилагодени совршено да прилегаат на секое женско тело, и по потреба да ја скриете и евентуалната несовршеност на женската градба.Понудата на венчаници се дополнува со понуда на сите потребни пропратни материјали за секоја пригода околу свадбениот ден.